Friday 7 August 2009

Niisiis teine päev

Täna me oleme siiamaani jõudnud ära käija British Museumis, ning seal lähedal asuvas Starbucks'i kohvikus.

Peale tundide viisi kivikeste, muumiate, nipsiasjakeste ja muude iluvidinate (what accordingly by the signs are several hundreds of years old) ei olnud muud kui Suuuuuuuuuuuuuuuur maja, mis on väga muljetavaldav. okei okei tegelikult oli huvitav vaadata vanu esemeid, luukeresid ja muumiaid, mis olid kokku tassitud erinevatest ajastutest, erinevatest kohtadest ning üleüldse väga kift mulje jäi. Rahvast oli seal nagu murdu, aga muidu oli selle muuseumi külastus seda täiesti väärt.

Peale muuseumi külastust käisime Starbucksi kohvikus ja ostsime mõlemad omale kakaod (see oli tõest mõnus kakao, me ei jaksanud isegi tervet tassi ära juut hoolimata sellest et see oli kõige väiksem tassitäis) peale kakao ostmist tulime me siis oma hotelli poole tulema.

Kuna eelmisel õhtul oli olnud see bookingu jama siis otsustasime alt läbi käija ja kontrollida kas see jama on nüüdseks korda aetud.

Mis selgus? pffffffffffffffffffft.... (jah nii suur jama on)

Igaljuhul meie ülekantud raha olevat tagasi saadetud, tagasi laekunud see meile ei ole, ning praeguse seisuga öeldakse meile et makske täna raha ära või *boot*. Praegult me üritame seda asja ajada, aga eks näis mis sellest asjast saab.
Loo moraal ärge kasutage saiti Bookinhotels.com need ongi need kes meie raha oma küünte alla peitsid :D (kui selgub vastupidine siis me vabandame loomulikult, aga senikaua olge sketpilised ;) )
No okei tegelikult kui vaja on saame me selle raha ära maksta, aga ikkagi tahame ennem teada mis sellest esimesest summast sai mis kaduma läinud on ju.. Nii et olegem optimistlikud ja ootame/vaatame.. kui tulevad suured kapid nuiadega ukse taha siis peame vist ööbimise kinni maksma :D

Päikest..


ja kell on alles 4.43 ;)

No comments:

Post a Comment