Saturday 8 August 2009

Teise päeva lõpp

NOh jah saime siis oma mured kuni esmaspäevani lahendatud, ning eks me muretse selle asja pärast siis edasi.

Käisime Sainsburis ja esijalgu vaatasime lihtsalt ringi..põhimõtteliselt on see nagu meil eestis on prisma või midagi sinna sektsiooni.. aga sisse astudes oli küll et wow.. korraga vaateulatusse jäevad: Seelikud/riided, puu/juurviljad, sünnipäevakaardid, lilled, tehnika ja kassad lihtsalt massiivne :D

Poes oli peaaaegu kõike mida hing ihaldab :D alates STIG'i pinalitest ja lõpetades kirsi kokakoolaga :D minu hämmastuseks müüdi nii tavalises poes ka mobiile, gpsse, no muidugi ka mp3 mängjiaid aga ka sülearvuteid :D

aa muidugi kõige tähtsam osa kaa.. beili's oli siin 250 krooni :D eesti 300 asemel :D. Lisaks sellele on alkoholi ostmine õudsalt imelikult tehtud.. Kui sa näed alla 25 välja, siis küsitakse sult dokumenti.. Mismõttes :D kui sa oled alla 18 aga näed välja üle 25 kas siis ei küsi keegi, midagi? Heh :D igaljuhul see on värk omaette.

peale poe läbi kammimist me ostsime 2 liitrisee cherry coca cola mis maksis 1.5 naela ja mingi juustu pitsa mis maksis ühe naela (18.6 krooni).


Edit!
aa jaa jaa lisaks kõigele veel saadeti mulle eila kiri et ma sain koha ühiselamute konkursis kah :) thee hee

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Issand kui maan te olete Inglismaal!!! kadestan!
    Loodan et see rahav2rk selgub varsti.. Selle poe kirjeldus oli nagu siin japsis 100yen shop.. Need ei ole kull nii suured.. aga 10 kr eest muuakse patareisid, rinnahoidjaid, nugekahvleid, lillepotte, k6ike soodavat, mis s2ilib, jooke absull igasuguseid, mobiilijudinaid etcetc... seriously! ma ostsin 10 kr eest pl2tud endale paar p2eva tagasi :D Eduuu uk avastamisega.. Niiimaaan lihtsalt :D elu on seiklus!

    ReplyDelete