Monday 10 August 2009

Viies Päev

:D Mina jälle siin postimas :D

Nii.. Hommikul ärkasime, nagu tavaliselt.. tead meil on siin aknad mis käivad ülesse poole lahti :D see on nii kahtlane.. Aken on suht pidevalt avatud, sest lihtsalt liiga palav on. Ainult siis paneme kinni kui väljas liiga suur lärm on :D

Igaljuhul hommikul kui ärkasime sõime krõbinaid ja otsustasime et läheme ja käime poes ära. Poest ostsime me omale mingit salati lehte, saia ning juustu. Peale tagasi kodu tulemist läks Helle ja maksis ära teise poole hotelli rahast, ning küsis mingite kindlate paberite järele ka. Kui ta sealt tagasi tuli läksime me Subwayga themsi juurde, tegime lõpuks pilte nii selllest suurest vaaterattast (the london eye) ja läksime Sea Life'sse :D Seal nägime päris palju igasugu erineivad kalu. Järjekordselt olid seal nii neemod kui ka muud väikesed elukad (nagu siilikud ja muud sarnased) Aga ka lisaks olid seal Haid ja Raid ja veel muui suuri kalu kelle nime ma ei mäleta.. Aaaa jah jah õigus! ma nägin veel Alberti ja Amanda sugulasi kaaa. Nad saatsid teile tervisi!
Pärast seda kui me siilaifisit ära tulime vaatasime veidikese ringi seal olevas gift shopis, ja lõpuks Läksime ja tegime Big Benist pilti :D Eelmine kord kui sinna jõudsime oli mõnusalt digika aku tühi. Seekord läksime siis ja tegime pilte kah. Siis liikusime edasi trafalgar square juurde, kus on pikkkkkkkk post mille otsas on onu koos obusega. See oli admiral Nelson ja ma olen jobu :D All on lõvid kaa. Tegime lõvide juures pilte :D Siis hakkas meil suht külm ja me liikusime koju tagasi et asju selga panna. Kodust uuesti välja minnes lagunes Hellel kott ära ja me pidime kõik asjad kõigepealt trepi alt ülesse korjama ja siis alles tuppa tagasi tooma ja sis alles saime koti ära tühjendada ja uuesti tagasi välja minna. Siis läksime tagasi sinna suuuurde kaubamajjja kust me ära ostsime... ostsime... aga vot ei ütle mida.. See jäeb üllatuseks :D aa niipalju võin öelda et ma sain omale paar kulmuneeti juurde muud ei midagi :D (6) Pärast seda shoppamist me tulime ja kõndisime mööda Oxford streeti ja otsisime kuskil kus süüa. Asi lõppes sellega et selle tänava juures leidsime ikkagi üles selle ainukese MaCi ja läksime sinna siis uhkelt sööma. Ikkagi ju UK maitsega ja puha. :D aga jah minu meelest olid küll burgerid paremad, ja isegi ülla ülla: ketsup oli siin tasuta :D Pärast seda me siis loksusime rahulikult tagasi oma hotelli ja hakkasime pakkima asju homseks lõbustuspargi külastuseks :D Yai! Fun Fun FUn PARK!

No comments:

Post a Comment